جنون الابداع

العودة   جنون الابداع > اقسام جنون الابداع المنوعة > مطبخ - طبخات - وصفات - طبخ - منال العالم > طريقة عمل تحضير اكلات هندية
قائمة الأعضاء البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

طريقة عمل تحضير اكلات هندية طريقة عمل تحضير اكلات هندية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
  #1  
قديم 06-21-2014, 09:40 AM
جنون الابداع جنون الابداع غير متواجد حالياً
 
طريقة عمل و تحضير صينيه البطاطا بالزبيب سهله لذيذه

طريقة عمل و تحضير صينيه البطاطا بالزبيب سهله لذيذه

طريقة تحضير صينيه البطاطا بالزبيب

المكونات

نص كيلو او كيلو كامل بطاطا 3 معالق زيت .2 ممكن تستبدلى الزيت بالسمن ربع كوب سكر زبيب-مكسرات

طريقة التحضير

هنجيب نص كيلو بطاطا هنقشره ونحطه فى حله ونحطهم على النار يتغلوا لحد ماالبطاطا تستوى .وبعد كده نفضى الميه اللى فاضله فيها وفى نفس الحله نهرسها نضع معلقه سمنه او شويه زيت وربع كوبايه سكر عشان مش تبقى مسكره اوى .وبعد كده نجيب الصينيه اللى هندخلها فيها الفرن ندهنا زيت او سمن ونحط البطاطا ونساوى وشها بالمعلقه ونرش الزبيب على وشها او المكسرات (زبيب-سودانى-جوزهند)وندخلها الفرن كنا مولعينه يسخن قبل مانحطها بعشر دقايق وتحط الشوايه لحد وشها مايحمر وبالهنا والشفا.





'vdrm ulg , jpqdv wdkdi hgf'h'h fhg.fdf sigi g`d`i

رد مع اقتباس

Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.