جنون الابداع

العودة   جنون الابداع > اقسام جنون الابداع المنوعة > مطبخ - طبخات - وصفات - طبخ - منال العالم > طريقة عمل تحضير اكلات ايطالية
قائمة الأعضاء البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

طريقة عمل تحضير اكلات ايطالية طريقة عمل تحضير اكلات ايطالية

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
  #1  
قديم  
 
طريقة عمل و تحضير فراخ بصوص المارينارا الايطالى سهله سريعه لذيذه

طريقة عمل و تحضير فراخ بصوص المارينارا الايطالى سهله سريعه لذيذه

طريقة تحضير فراخ بصوص المارينارا

المقادير
0.5 كيلو صدور فراخ بانيه
جبنه شيدر شرايح
جبنه موزريلا
مقادير صوص الميارنارا
بصله مفرومه
2 فص ثوم مفروم
بطرمان صلصله
مكعبات طماطم
معلقة خل
ريحان فرش مفروم
ملح وفلفل
م ص شطه
م ص بهارات ايطاليه
طريقة التحضير
نتبل صدور الدجاج بملح وفلفل ونبتدى نعمل الصوص نحمر البصل فى زبده ومعاه التوم ونضع قطع الطماطم القطع والخل والملح والفلفل والتوابل وتترك لتتسبك
واخيرا نضع الريحان فى بيركس نضع قليل من الصوص ونرص صدور الفراخ ونضع باقى الصوص والجبن الشيدر والموزريلا ونغطى البيركس بفويل ويوضع فى فرن ساخن تلت ساعه ثم يزيل الفويل حتى يحمر الوجه



'vdrm ulg , jpqdv tvho fw,w hglhvdkhvh hghd'hgn sigi svdui g`d`i

رد مع اقتباس

Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.