طريقة عمل تحضير اكلات ايطالية طريقة عمل تحضير اكلات ايطالية

إضافة رد
قديم 08-27-2016, 10:05 AM
  #1
جنون الابداع
مدير عام
تاريخ التسجيل: May 2013
الدولة: عالم الإنترنت
المشاركات: 36,526
افتراضي طريقه عمل لازانيا باللحمه المفرومه الشيف حسن

طريقه عمل لازانيا باللحمه المفرومه الشيف حسن

طريقه لازانيا باللحمه المفرومه الشيف

طريقه عمل لازانيا باللحمه المفرومه للشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 22\08\2016 _حلقه يوم الاثنين 22 اغسطس 2016)
اسم الوصفه\\\\\لازانيا باللحمه المفرومه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


15 شريحه لازانيا
(الحشو)
50 مل زيت
100 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
500 جم لحمه مفرومه
50 جم صلصه
250 جم طماطم مبشوره
100 مل شوربه خضار
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 مكعب مرق
(صوص احمر)
50 مل زيت
100 جم بصل مكعبات صغيرة
50 جم صلصه
500 جم طماطم مبشوره
250 مل شوربه
ملح
فلفل
زعتر
روز مارى
250 جم جبنه موتزاريلا
(صوص ابيض)
60 جم زبدة
60 جم دقيق
1200 مل لبن
ملح
فلفل ابيض
1 مكعب مرق




&& طريقه تحضيرالوصفه&&


1- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح نسلق شرائح الازانيا لمده 10 دقائق ونصفيه فى مصفاه ونسيبها تبرد
2- للعمل الحشو فى ناء على النار فى زيت ونشوح البصل والثوم واول ما يدبل نضيف الصلصه ونضيف اللحمه المفرومه ونقلبهم مع بعض شويه ونضيف الطماطم ونتبلها ملح وفلفل ونضيف عليها شوربه ومكعب مرق ونسيبها لحد ما تستوى
على نار هاديه

3- للعمل الصوص الاحمر فى اناء على النار فى زيت نشوح البصل ولمه تدبل نضيف الصلصه ونقلبهم مع بعض شويه ونضيف الطماطم ونتبله ملح وفلفل وزعتر وروز مارى ونضيف شوربه ونسيبها تتسبك شويه
4- للعمل الصوص الابيض فى اناء على النار فى زبدة نشوح الدقيق ولمه يكون لونه ذهبى نضيف اللبن مع التقلبي المستمر ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق لعمل صوص زى البشاميل ونسيبها يبرد
5- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع طبقه من البشاميل ثم طبقه من الازانيا ثم طبقه من الصوص الابيض صم طبقه من الصوص الاحمر ثم طبقه من اللحمه ثم طبقه من الازانيا ثم طبقه من الصوص الابيضثم طبقه من صوص احمر ثم طبقه من اللحمه المفرومه ثم طبقه لازاينا ثم طبقه لحمه وطبقه من الصوص الابيض ونرش على وشها جبنه موتزاريلا
6- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
7- وتقدم وبالف هنا وشفا


'vdri ulg gh.hkdh fhggpli hgltv,li hgadt psk

جنون الابداع غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
لازانيا, المفرومه, الصيف, باللحمه, جسم, طريقه, عمل

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع آخر مشاركة
طريقه عمل العيش البورى الشيف حسن 08-27-2016 10:02 AM
طريقه عمل فراخ تكا الشيف حسن 08-27-2016 10:01 AM
طريقه عمل الارز المبهر الشيف حسن 08-27-2016 10:00 AM
طريقه عمل السلطه اليونانيه الشيف حسن 08-27-2016 10:00 AM
طريقه عمل الفتوش الشيف حسن 08-27-2016 09:59 AM


الساعة الآن 06:24 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.